Λάμψη, θέαμα και μεσσηνιακές διακρίσεις στο ELEGANT CUP

Λάμψη, θέαμα και μεσσηνιακές διακρίσεις είχε το “Elegant Cup”, το οποίο διοργάνωσε στην Τέντα για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Φ.Ο.Κ (Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας).ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Λάμψη, θέαμα και μεσσηνιακές διακρίσεις στην Τέντα

Στη διεθνή συνάντηση ρυθμικής γυμναστικής που είναι εγκεκριμένη από την FIG και την ΕΓΟ συμμετείχαν 40 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, η εθνική ομάδα της Μαλαισίας, καθώς και σύλλογοι από την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία.

Η Μεσσηνία εκπροσωπήθηκε από το διοργανωτή ΦΟΚ, τον Ικαρο και το Ρυθμικό Ομιλο Καλαμάτας.

Η δράση ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, ενώ το βράδυ έγινε το αποχαιρετιστήριο πάρτι στο ξενοδοχείο «Messinian Bay», όπου οι αθλήτριες είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να αποφορτιστούν από την πίεση των αγώνων. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και στις τρεις μέρες και είχε την ευκαιρία να δει τις μικρές αθλήτριες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Όλα τα παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα.

Μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες του ΦΟΚ Μυρτώ Αθανασουλάκη (5 χρυσά και μία 4η θέση), Νίκη Σουλεϊμέζη (2η), Μαριλένα Τριάντου (3η), και Ζωή Πουλοπούλου (χρυσό στο ομαδικό νεανίδων, μαζί με την Αθανασουλάκη), ενώ κατέλαβε και την 5η θέση στο σύνθετο. Η Βίβιαν Κούρου πήρε την 4η θέση, η Ευτυχία Δωδεκάτου την 7η, η Φωτεινή Μπούνα την 9η θέση και η Θεοδώρα Δημητρούλη τη 12η θέση.

Επόμενο ραντεβού για τη ρυθμική γυμναστική το διεθνές μίτινγκ που θα γίνει τον Απρίλιο στην Τέντα.

Γράφτηκε από τον