Κορυφαία διοργάνωση και εμφανίσεις από το ΦΟΚ στο 2ο Elegant Cup

elegnt-ekso

Συνοδευόμενο με θετικές κριτικές και εγκωμιαστικά σχόλια πέρασε στην ιστορία το 2ο διεθνές διασυλλογικό κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία Elegant Cup που διοργάνωσε στην Τέντα 13-15 Φεβρουαρίου ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας. Ήταν ένα 3ήμερο που έδωσε την ευκαιρία σε περίπου 300 κορίτσια από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρωσία και τη Βουλγαρία, ηλικίας από 6 έως 20 ετών να πάρουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο ταπί, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των πολυάριθμων φιλάθλων.
Ο ΦΟΚ ήταν όμως εντυπωσιακός και σε αγωνιστική παρουσία, με τη Μυρτώ Αθανασουλάκη να είναι πρώτη των πρώτων στην κατηγορία νεανίδων και τη Ζωή Πουλοπούλου να ανεβαίνει μαζί της στο βάθρο σε δύο κατηγορίες, ενώ εξαιρετικό ήταν και το «δίδυμο» των κορασίδων με τη Φωτεινή Μπάκα να κερδίζει τρεις πρωτιές και μια 2η θέση και την Έφη Ρεμπάκου τρία μετάλλια, με πρωτιά στο ελεύθερο. Το ΦΟΚ ανέβασαν στο βάθρο ακόμη η Ευγενία Αργυροπούλου, η Σταυρούλα Ίβκοβιτς, η Σοφία Καζάκου και η Θεοδώρα Δημητρούλη.
Αναλυτικότερα οι διακρίσεις και οι καλύτερες εμφανίσεις των κοριτσιών του ΦΟΚ έχουν ως εξής:

Μίνι (2008)
Βίβιαν Κούρου (4η στο ελεύθερο), Νίκη Σουλεϊμέζη (6η στο ελεύθερο).

Kids (2007)
Ευγενία Αργυροπούλου (2η στο ελεύθερο), Μαριλένα Τριάντου (5η στο ελεύθερο)

Benjamins (2006)
Σταυρούλα Ίβκοβιτς (6η στο σύνθετο, 1η στο ελεύθερο, 6η στο στεφάνι), Σοφία Καζάκου (3η στο σχοινάκι, 4η στη μπάλα).

Hopes (2003)
Φωτεινή Μπάκα (1η στο σύνθετο, 1η στις κορίνες, 1η στη μπάλα, 2η στο στεφάνι), Έφη Ρεμπάκου (1η στο ελεύθερο, 2η στη μπάλα, 3η στο σύνθετο),

Hopes (2004)
Θεοδώρα Δημητρούλη (1η στο ελεύθερο)

Νεάνιδες (2001)
Μυρτώ Αθανασουλάκη (1η σε σύνθετο, σχοινάκι, στεφάνι, κορίνες και μπάλα!), Ζωή Πουλοπούλου (2η σε κορίνες, μπάλας, 4η στο σύνθετο, 5η στο σχοινάκι και 9η στο στεφάνι).
Η Δέσποινα Περιβολάρη εκπροσώπησε τον ΦΟΚ στην κατηγορία junior 2002, με καλύτερη εμφάνιση στην μπάλα (11η).

Γυναίκες
Φωτεινή Μπούνα (7η στην κορδέλα, 8η στις κορίνες, 10η στο σύνθετο).
-Και πλέον ραντεβού στις 18-20 Απριλίου για το 23 διεθνές κύπελλο ρυθμικής αγωνιστικής στο οποίο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή εννέα εθνικές ομάδες.

Χ.Ε.

Πηγή:  www.tharrosnews.gr

 

photo-moments

Elegant cup Myrtw   elegant cup party