Ανοίγει η αυλαία του 2ου Διεθνούς Διασυλλογικού Κυπέλλου Ρ. Γ. «Elegant Cup»

elegant-cup-2-580x435.jpg.pagespeed.ce.VwDuYIyXwZ

ΑΠΟ σήμερα μέχρι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, με χαρά και περηφάνια ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα» 300 περίπου αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής από 35 χώρες θα βρεθούν στην πόλη μας και στην αυλαία του 2ου Διεθνούς Διασυλλογικού Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής “Elegant Cup”.

Οι αθλήτριες και των 35 συμμετεχόντων συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού έχουν ήδη καταφθάσει από προχθές στην πόλη της Καλαμάτας, με τις αποστολές τους, προπονήτριες, τεχνικούς συμβούλους και γονείς και συνοδούς και έχουν αρχίσει τις προπονήσεις τους στο γνώριμο ταπί της «Τέντας».

Παρούσα και η αγωνιστική του Φ.Ο.Κ.

Ο Φ.Ο. Καλαμάτας θα λάβει μέρος στον αγώνα με τις αθλήτριες της αγωνιστικής του ομάδας να αγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατηγορία παγκορασίδων με τις Σοφία Καζάκου και Σταυρούλα Ίβκοβιτς, στην κατηγορία κορασίδων με τις Θεοδώρα Δημητρούλη, Έφη Ρεμπάκου και Φωτεινή Μπάκα, στην κατηγορία Νεανίδων με τις Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Πουλοπούλου και Δέσποινα Περιβολάρη και στην κατηγορία Γυναικών με την Φωτεινή Μπούνα.

Για πρώτη φορά φέτος αγωνίζονται οι μικρές ελπίδες του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας. Ο λόγος για τις Μαριλένα Τριάντου, Ευγενία Αργυροπούλου, Νίκη Σουλειμέζη και Βίβιαν Κούρου. «Τα μικρά μας αστεράκια είναι το αύριο του συλλόγου και θα κάνουν τον πρώτο τους αγώνα» αναφέρουν οι διοργανωτές και επί τη ευκαιρία εύχονται ότι το καλύτερο σε όλες τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες: «Ο Φ.Ο.Κ. εύχεται σε όλες τις αθλήτριές του καλή επιτυχία και προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας, να ζεστάνει την Τέντα και τις 300 αθλήτριες που θα αγωνιστούν αυτό το τριήμερο, με το χειροκρότημά του!».

Να σημειωθεί πως οι αγώνες του “Elegant Cup” θα φιλοξενηθούν στο κλειστό της «Τέντας» το τριήμερο 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Πηγή: fonimess.blogspot.gr